Yritys

Mitä?

T:mi Matti Tamminen Consulting tukee muutoksissa toimivaa yritystä tai organisaatiota sen joutuessa sopeuttamaan henkilöresurssejaan.

Jokainen yksilö joutuu nykypäivänä elämään ja kokemaan yhä kiihtyvällä vauhdilla kohtaamiinsa muutospaineisiin, jotka synnyttävät epävarmuuden tunteita sekä yksilötasolla että työyhteisöissä riippumatta toimialasta tai yrityksen koosta.

Miten?

Uudelleensijoitusprosessi on vapaehtoisuuteen perustuva palvelu ja vaihtoehto siirtyä uuteen työhön. Muita vaihtoehtoja ovat uudelleenkouluttautuminen, yrittäjyys ja eläköityminen. Joskus useampikin näistä vaihtoehdoista toteutuu saman henkilön osalta.

Yhdessä pohdimme uudelleensijoitusvalmennuksen aikana eri keinoja ja kohteita, miten ja mistä uusia työhaasteita haluamme etsiä. Toimimme kuin taistelupari: luotamme toisiimme ja tuemme toisiamme yhteisen päämäärän hyväksi, uuden työhaasteen löytämiseksi.

Työnjakona: kohdehenkilö miettii ensisijaisesti avoimia julkisessa haussa olevia työpaikkoja ja lähestyy omaa kontaktiverkkoaan, valmentaja puolestaan lähestyy sovitulla tavalla potentiaalisia työnantajia soitoin ja sähköviestein sekä suorahakuyhtiöitä, joita henkilö itse soittaa läpi muutaman päivän kuluttua. Näin selvitämme yritysten resursointitarpeita ja uusia haasteita sijoitettavan näkökulmasta katsottuna.

Miksi?

T:mi Matti Tamminen Consulting mahdollistaa yrityksen tai organisaation eettisesti korkeatasoisen HR-politiikan toteuttamisen käytännössä ottamalla prosessistamme kiinnostuneen uudelleensijoitettavan mukaan jännittävään tuotteistushankkeeseen nimeltään ”minä itse”.

Yhteiskunnan kannalta: jos pystyisimme lyhentämään nykyisten ilman työtä olevien työttömyysaikaa viikolla, yhteiskuntamme säästäisi menoissa satoja miljoonia euroja.

Missä?

Yritykseni toimii koko maassa: joskus tapaamme sijoitettavan kanssa Stockmannin kahvilassa, toisinaan huoltoaseman ravintolassa, silloin tällöin jopa uudelleensijoitettavan kotona!